Various issues when creating new Palladio project from architectural templates

Description

When creating new projects from architectural templates, several exceptions are thrown for many of the templates. Some let you still create the projects, others prohibit this. Part of this issue is collecting issues and fixing the templates.

List of possible problems:

  • org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl$1DiagnosticWrappedException: org.eclipse.core.internal.resources.ResourceException: Resource '/AT7/default.usagemodel_diagram' does not exist.

  • org.eclipse.emf.ecore.resource.impl.ResourceSetImpl$1DiagnosticWrappedException: org.eclipse.emf.ecore.xmi.PackageNotFoundException: Package with uri 'org.palladiosimulator.cost.profile.cost' not found. (platform:/resource/AT7/default.resourceenvironment, 30, 147)

  • Caused by: java.lang.RuntimeException: Unable to load "platform:/plugin/org.palladiosimulator.architecturaltemplates.catalog/initiatorTemplates/MiddlewarePassiveResource/"!

Environment

None

Activity

Show:
Stephan Seifermann
April 7, 2020, 8:04 AM

Fix has been merged into master.

Stephan Seifermann
March 13, 2020, 5:48 PM
Edited

To discuss:

  • MinimumDynamicHorizontalScalingResourceContainer: references to project org.palladiosimulator.cost.profile, which is not shipped with Palladio but available in SVN

  • Removal of MiddlewarePassiveResource from initiator templates (has never worked)

Stephan Seifermann
March 13, 2020, 5:22 PM
Edited

The issue is a follow up issue of AT-6.

Fixed

Assignee

Stephan Seifermann

Reporter

Stephan Seifermann

Labels

None

Requirement Category

None

External issue URL

None

Fix versions

Affects versions

Priority

Major